Tragedie! Un șofer din Botoșani a murit din cauza caniculei. Ilie a căzut ca secerat imediat ce a ieșit din mașină

Un bărbat din Botoșani a murit imediat ce a ieșit din mașină. Botoșăneanul a căzut ca secerat în plină stradă. Tragedia a avut loc duminică, pe strada Iancu Flondor din orașul Siret. Ilie, de 50 de ani, din comuna Mihăileni, circula cu autoturismul, iar în apropiere de intersecția cu str. 9 Mai i s-a făcut rău, a coborât din autovehicul și a căzut lângă acesta pierzându-și cunoștiința.

La fața locului a intervenit un echipaj al Serviciului de Ambulanță Siret în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate care a efectuat măsurile de resuscitare, dar fără succes. Botoșăneanul a decedat, cel mai probabil, pe fondul caniculei și a unor probleme de sănătate. 

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Un alt botoșănean a fost găsit mort pe o bancă din cauza caniculei

Un bărbat din Botoșani a fost răpus de caniculă. Este vorba despre un botoșănean de 45 de ani, care a fost găsit de cadrele medicale pe o bancă de pe strada Primăverii, în soare, deși Botoșaniul este sub alertă Cod Roșu de caniculă, ceea ce înseamnă că temperaturile sunt aproape de nesuportat.

Potrivit șefei UPU- SMURD Botoșani, Ramona Guraliuc, acesta a fost găsit „în asistolă, cu temperatura 43. Nu a răspuns manevrelor de resuscitare”.

Din primele informații, botoșăneanul părea a fi un om al străzii, dar polițiștii urmează să îl identifice. Trupul neînsuflețit a fost ridicat pentru efectuarea necropsiei.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *