Liceul din Botoșani cu cei mai buni elevi la învățătură. A ajuns pe primul loc în țară după rezultatele la Bac

Un liceu din Botoșani are cei mai buni elevi la învățătură. Acesta este pe primul loc în țară într-un top, după numărul de elevi și procentajul de la Bac, potrivit bacplus.ro. Este vorba despre Colegiul Național „Mihai Eminescu” din municipiul Botoșani, care a avut pentru al doilea an consecutiv promovabilitate de 100% la Bacalaureat.

Potrivit sursei citate, după numărul de elevi și media la Bac, Colegiul „Mihai Eminescu” este pe primul loc, urmat de Colegiul Național „Gheorghe Șincai” din București, Colegiul Național „Petru Rareș” din Suceava, Colegiul Național „Cuza Vodă” din Huși și Colegiul Național „Vasile Alecsandri” din Galați.

„Este de remarcat faptul că din 230 de elevi înscriși 170 au medii peste nouă”, ne-a precizat Cristina Chiriac, directorul Colegiului Național „Mihai Eminescu”.

De altfel, o elevă de la același colegiu a obținut media 10 la Bacalaureat.  Este vorba despre Alexandra Iulia Vanzariuc.

 Urmareste-ne pe Google News

One thought on “Liceul din Botoșani cu cei mai buni elevi la învățătură. A ajuns pe primul loc în țară după rezultatele la Bac

  1. Pentru Bac 2025 vrem la ” COLEGIUL M.EMINESCU” camere de luat vederi la rezoluție 4 k uhd și sunet activ…să vedem dacă mai intră in top 500 licee din mediul urban 😉
    Hoțu’ neprins e negustor cinstit…spunea o vb. din bătrâni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *