Reprezentanții FC Botoșani, anunț privind evenimentul de prezentare al lotului. Când pot intra suporterii la stadion: V-am pregătit numeroase surprize și multe cadouri!

Accesul pe stadionul „Municipal” la evenimentul de prezentare al lotului cu care FC Botoșani va ataca cel de-al 12-lea sezon consecutiv în elita fotbalului românesc, va fi permis începând cu ora 19:45, anunță oficialii clubului.

Evenimentul special în care vor fi prezentate noile achiziții ale clubului, precum și jucătorii consacrați care vor continua sa lupte pentru echipă și în acest an competițional va începe la ora 20:30.

Cu această ocazie v-am pregătit numeroase surprize și multe cadouri! „Roș-alb-albaștrii” așteaptă cu nerăbdare să își vadă susținătorii pe stadion și să înceapă împreună o nouă aventură fotbalistică. Vă mulțumim pentru că ne sunteți alături și vă așteptăm alături de noi pentru a sărbători împreună acest nou început care înseamnă cel de-al 12-lea sezon consecutiv în elita fotbalului din România. Împreună suntem „12”, este mesajul transmis de reprezentanții FC Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *