Incredibil! Nova Apaserv Botoșani anunță noi restricții de apă în numeroase localități din județ

Societatea comercială Nova Apaserv SA Botoșani informează că din cauza consumului de apă foarte ridicat înregistrat în ultimele zile urmare a vremii caniculare și a utilizării apei potabile la lucrările agricole, dar și din cauza capacității limitate a conductelor de transport a apei, pentru menținerea unor valori minime necesare ale parametrilor hidraulici (nivelul apei în rezervoare, presiuni) ai sistemului de alimentare cu apă Leorda-Dorohoi, dar și pentru a evita apariția unor avarii majore pe conductele de transport, este posibilă restricționarea furnizării apei potabile în municipiul Dorohoi și localitățile Broscăuți, Șendriceni, Brăiești, Leorda în perioada 12 iulie 2024 -18 iulie 2024, în intervalul orar 18.00 – 07.00.

Nova Apaserv S.A. reînnoiește apelul ca toți utilizatorii să raționalizeze consumurile de apă numai pentru nevoile stricte, pentru a da posibilitatea tuturor abonaților noștri să beneficieze de serviciile de alimentare cu apă.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Strigăt disperat! Botoșănenii care se usucă pe picioare la 40 de grade fără apă la robinet sau în fântâni. „Murim de sete”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *