Mesajul primit de un medic din Botoșani, de la mama unui copil aflat în stare gravă. Cadrul medical a rămas fără cuvinte

Mesajul primit de un medic din Botoșani, de la mama unui copil aflat în stare gravă, l-a lăsat fără cuvinte. Gianina Hamza Lalău, de la secția de pediatrie a Spitalului Județean Botoșani, a fost cea care i-a acordat îngrijirile medicale lui Gabriel, băiatul de 10 ani din Botoșani, care a ajuns în stare gravă la spital.

Tot medicul Hamza a decis transferul acestuia la o clinică din Iași, iar ulterior s-au făcut nenumărate apeluri pe rețelele de socializare pentru găsirea donatorilor de trombocite. 

Mama lui Gabriel i-a trimis un mesaj medicului Gianina Hamza Lalău prin care i-a mulțumit pentru tot ce a făcut pentru puiul său, iar cuvintele i-au ajuns direct la inimă cadrului medical.

„Mesajele de acest fel îmi amintesc de ce am ales această profesie și îmi dau puterea să continui să mă dedic cu pasiune fiecărui pacient. Mulțumesc pentru încrederea și recunoștința dumneavoastră! Și mulțumim mai ales mentorilor noștri din cadrul Clinicii Oncologie-Hematologie și Nefrologie Pediatrica Iași!”, a transmis medicul.

 Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *