Botoșăneanul înghițit de apele râului Prut, căutat de ore întregi. Ciprian ieșise cu prietenii la un grătar

Caz dramatic într-o localitate din județul Botoșani. Un bărbat de 36 de ani, înghițit de apele râului Prut. Vineri, la prânz, pompierii au fost solicitați să intervină pentru căutarea unui bărbat, în vârstă de 36 de ani, care a intrat în apele râului Prut, în localitatea Ripiceni, și nu a mai ajuns la mal.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Ștefănești și Detașamentului Botoşani, cu două bărci, o ambulanță SMURD și echipa de scafandri. De asemenea, a fost solicitat și sprijinul Inspectoratelor pentru Situații de Urgenţă Iași și Neamț, pentru a completa echipa de scafandri. Până la sosirea acestora la caz, pompierii efectuează căutări cu bărcile. Misiunea este îngreunată de curenții puternici”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

Căutările continuă, dar deocamdată fără rezultat.  Ciprian se afla cu mai mulți prieteni la un grătar pe malul Prutului. La un moment dat, acesta a intrat în apă să se răcorească, dar nu a mai ieșit.

 Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *