FOTO Președintele FC Botoșani: Transferurile nu se vor opri aici. Suntem în tratative avansate cu mai mulți jucători

Adi Ignat, președintele FC Botoșani, a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că cel mai important pentru „roș-alb-albaștrii” este continuitatea la nivelul băncii tehnice și a vestiarului.

Pentru noi cel mai important este că avem continuitate la nivelul staff-ului tehnic, dar și a lotului pentru că nu a fost ușor să păstrăm în lot jucători ca George Miron, Romario Benzar, Sebi Mailat, Aldair și ceilalți care au venit în iarnă și au semnat la vremea respectivă pe șase luni. De asemenea, vreau să le mulțumesc noilor veniți pentru că au ales să facă parte din familia FC Botoșani. Transferurile nu se vor opri aici. Suntem în tratative avansate cu mai mulți jucători însă nu vrem să ne grăbim pentru a nu mai repeta greșelile din sezonul trecut”, a declarat Adrian Ignat, potrivit oficialilor clubului FC Botoșani.

La acest eveniment, în care a fost prefațat noul sezon competițional dar și duelul din prima etapă al SuperLigii cu Oțelul Galați, au mai fost prezenți  Bogdan Andone, antrenorul principal al „roș-alb-albaștrilor” și jucătorii care s-au alăturat familiei FC Botoșani în această vară.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *