FOTO! Polițiștii, prezenți la școala de vară organizată de Liceul cu Program Sportiv Botoșani

Joi, 11 iulie, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au participat la activitățile din cadrul școlii de vară organizate de Liceul cu Program Sportiv Botoșani. Printr-o serie de activități educative, polițiștii au urmărit informarea copiilor cu privire la potențialele pericole existente pe perioada vacanței de vară și furnizarea de soluții, prin metode educative specifice vârstei lor, pentru gestionarea acestora, transmite printr-un comunicat IPJ Botoșani.

Polițiștii au mai adus în discuție o temă de actualitate, cea a siguranței în mediul online, pentru că e vacanță și tentația de a petrece mai mult timp pe calculator sau rețele de socializare este mai mare.
De asemenea, în cadrul întâlnirii, polițiștii au avut scopul de responsabilizare a copiilor privind folosirea corecta a numărului unic de urgență 112, dar si limitarea apelurilor care nu reprezintă o urgență.

În cadrul activităţilor au fost distribuite şi materiale de informare realizate în cadrul parteneriatului derulat de IPJ Botoşani cu Autoritatea Teritorială de Ordine Publică – Consiliul Judeţean Botoşani.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *