FOTO! Elevele de 10 de la Bacalaureat, felicitate de inspectorul general al Inspectoratului Școlar Botoșani: Sunt motiv de mândrie pentru noi toţi

Elevele care au obținut media 10 la Bacalaureat au fost felicitate, astăzi, de inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean, Bogdan Suruciuc.

Este vorba de Iolanda Constantin de la Liceul Pedagogic ,,Nicolae Iorga” și Iulia Alexandra Vanzariuc de la Colegiul Național ,,Mihai Eminescu”, care au venit însoțite de directorii celor două unități de învățământ din Botoșani.

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani susține, încurajează și promovează performanța. Rezultatele remarcabile obținute la examenul național de bacalaureat din acest an, de eleva Iolanda Constantin de la Liceul Pedagogic ,,Nicolae Iorga” și eleva Iulia Alexandra Vanzariuc de la Colegiul Național ,,Mihai Eminescu”, sunt motiv de mândrie pentru noi toţi şi de aceea mi-am dorit să le mulţumesc și să le felicit personal pentru munca și dăruirea lor, într-o întâlnire care a avut loc astăzi, 11 iulie 2024, la Inspectoratul Școlar Județean Botoșani. Media 10 obținută de tinerele absolvente este o dovadă a studiului consecvent, a determinării și a efortului continuu depus pentru atingerea celor mai înalte trepte ale cunoașterii.  Prin aceste rezultate, județul Botoșani se distinge încă o dată prin performanţă!  Sper ca astfel de reușite să fie modele de urmat pentru fiecare elev din școlile botoșănene!”, a declarat Bogdan Suruciuc, inspectoruș general al IȘJ Botoșani.

 Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *