8 milioane de lei alocate pentru modernizarea drumurilor dintr-o comună din Botoșani

O comună din județul Botoșani are alocat opte milioane de lei pentru modernizarea drumurilor de interes local. Este vorba de comuna Hilișeu Horia care a lansat achiziția de lucrări în cadrul proiectului de investiţii finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Programul național de investiții ”Anghel Saligny”.

Prin acest proiect se vor asfalta 11,9 kilometri de drumuri din comună.

„Drumurile propuse spre modernizare sunt: Tronson 1 format din DC 78 în lungime de 11840 m. Tronson 2 format din DS 412, DS 416 în lungime de 145 m, se modernizează numai primii 135 m, ultimii 10 m fiind modernizați prin alt program de finanțare. Lungimea totală a drumurilor este de 11,985 km”, susțin reprezentanții Primăriei Hilișeu Horia.

Durata de execuție a lucrărilor este de nouă luni, la care se adaugă perioada de garanție a lucrărilor (perioada de garanție a lucrarilor se stabilește în funcție de oferta primită și variază între 36 de luni și 72 de luni).

Valoarea estimată a lucrărilor pentru obiectivul de investiţii „Modernizare drumuri în comuna Hilișeu-Horia, județul Botoșani” este de 8.065.803,50 lei fără TVA.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *