FC Botoșani are interdicție la transferuri. Vezi motivul!

Cu doar o zi înaintea startului SuperLigii, sezonul 2024-2025, sunt trei echipe care au interdicție la transferuri. Toate trei pot rezolva situația până la începerea meciurilor lor din etapa cu numărul 1, dar joi, la ora 14:00, cele trei nu aveau dreptul să-și înregistreze mai mulți dintre jucătorii folosiți în partidele din pregătire. Petrolul, UTA și Botoșani au interdicție la transferuri.

Cea mai gravă situație este la Petrolul, acolo unde pe lângă cele patru luni de restanțe financiare către jucători ar fi nevoie de încă o sumă importantă, în jur de 200.000 de euro, pentru stingerea litigiilor și eliberarea dreptului pentru transferuri.

În principiu se poate rezolva situația pentru că Petrolul va juca abia luni, de la 21:30, cu Gloria Buzău, dar acum, oficial, lotul lui Mehmet Topal cuprinde 13 jucători de bază, plus mulți tineri. UTA a primit interdicție la transferuri pentru patru litigii, dintre care a rezolvat două, iar un al treilea este în curs de finalizare. Mai rămâne unul care poate fi lămurit și el până sâmbătă, la 19:15, când este programat jocul UTA – Rapid, la Arad.

A treia echipă anunțată și ea că nu mai poate face transferuri este FC Botoșani. În ciuda siguranței patronului Valeriu Iftime, care a spus că e vorba despre o neînțelegere, echipa are de achitat o sumă ca să poată înregistra fotbaliști.

Avantajul antrenorului Bogdan Andone, cel care a salvat echipa de la retrogradare când nimeni nu mai credea, este că Botoșaniul a apucat să oficializeze câteva mutări înainte să primească interdicția.

Botoșani are partida programată tot luni, de la ora 18:30, pe teren propriu, cu Oțelul. Referitor la gălățeni, și ei au fost pe lista echipelor pedepsite, dar au rezolvat rapid litigiile.

Sursa: digi24

 

Urmareste-ne pe Google News

Ne vom topi de căldură! Botoșaniul sub alertă Cod Roșu de caniculă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *