Nova Apaserv, un nou anunț despre restricțiile de furnizare a apei pentru locuitorii mai multor localități din Botoșani

Având în vedere faptul că Administrația Națională Apele Române – Exploatarea Complexă Stânca Costești nu asigură debitul necesar de apă, se menține programul de furnizare a apei stabilit pentru perioada 29 iunie 2024 – 08 iulie 2024, cu prelungire până la data de 22 iulie 2024, către utilizatorii alimentați din sursa de apă Prut, după cum urmează:

  • în zilele cu număr impar se va furniza apă potabilă către comunele: Albești, Dângeni, Durnești, Todireni, Trușești și Ungureni;
  • în zilele cu număr par se va furniza apă potabilă către comunele: Călărași, Hlipiceni, Răuseni, Santa Mare, respectiv Andrieșeni și Bivolari din județul Iași;
  • zilnic, în intervalul orar 07:00-10:00 dimineața și 19:00-22:00 seara, se va furniza apă potabilă către utilizatorii din orașul Ștefănești și comunele Mihălășeni, Dobârceni, Românești.

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani face apel la toţi utilizatorii alimentați din sursa de apă Prut să raţionalizeze consumurile de apă, pentru a da posibilitatea tuturor abonaţilor noştri să beneficieze de serviciile de alimentare cu apă.

Sursa: Comunicat Nova Apaserv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *