Noi posturi scoase la concurs în sistemul bugetar. Patru instituții din Botoșani fac angajări

Noi posturi au fost scoase la concurs în sistemul bugetar din Botoșani. Patru instituții fac angajări, potrivit Agenției Naționale a Funcționarilor Publici. Primăria Săveni caută consilier cu studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență în domeniile Matematică și Științe ale naturii, Informatică, Matematică,  Ştiinţe administrative, Ştiinţe ale comunicării, Ştiinţe economice, Ştiinţe juridice, Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică. Se cere vechime de cinci ani, iar dosarele se depun până pe 29 iulie.

Primăria comunei Broscăuți caută consilier pentru compartimentul de relații cu publicul. Nu se cere vechime, dar candidatul ideal are studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă. Dosarele se depun până pe 27 iulie.

Primăria comunei Corni angajează consilier pentru investiții. Candidatul ideal are studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în Științe Administrative sau științe economice ori inginerești. Se cere vechime de cinci ani. Dosarele se depun până pe 27 iulie.

De asemenea, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială angajează inspector social pentru compartimentul de Inspecție Socială. Se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă. Domenii de studiu: Ştiinţe sociale (Domeniul fundamental), Asistenţă socială (Domeniul de licenţă), Drept (Domeniul de licenţă), Ingineria instalaţiilor (Domeniul de licenţă). Vechimea minimă în specialitatea studiilor: 5 ani. Dosarele se depun până pe 17 iulie.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *