Un copil de 14 ani din Botoșani are nevoie urgent de trombocite. Gabriel a ajuns în stare gravă la spital după o „banală” febră

Un copil de 14 ani din Botoșani are nevoie urgent de trombocite. Gabriel  trece prin momente grele. O banală febră s-a transformat într-un coșmar pentru el și pentru familia lui.

Gabriel Flueraru era un copil energic, vesel, nedespărțit de cei trei frați ai lui. Asta până într-o zi când, brusc, a început  facă febră. Pentru  nu îi scădeapărinții l-au dus de urgență la spitalul din BotoșaniDupă investigații, medicii au decis  este cazul  îl trimită la Iași.

“Totul a pornit de la o banală febră, banală mi s-a părut mie de fapt,  nu știam ce va urma…am încercat eu să îi scad febra acasă dar când am văzut  are deja 3 zile de febră și începea  verse, am mers la urgențe la Botoșani. Acolo i-au recoltat analize de sânge și au ieșit foarte proaste iar medicii au decis să ne trimită la Iași. Mi-au explicat  este o problema serioasă și  cel mai bine e  venim aici”,declarat mama lui Gabriel pentru 24iasi.

Ajuns la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Sf. Maria“, medicii au decis  îl interneze pe secția de Terapie Intensivă și de aici a început o luptă contracronometru pentru Gabriel.

“De aici, după analize și investigațîi amănunțite, ne-au zis  îi trebuie trombocite. Ni s-a spus  mai au și ei în centru dar  este bine să căutăm cât mai mulți donatori pentru a acoperi necesarul pentru Gabriel”, a mai transmis mama băiatului.

Lui Gabriel i-a fost efectuat o puncție lombară pentru a stabili diagnosticul, însă nevoia de trombocite este mare.

Așadarrugăm pe cei care vor și pot dona o facă la Centrul de Transfuzii Iașifolosind datele de mai jos:

Pacient: Fluierariu Gheorghe Gabriel

Este nevoie de: Trombocite, grupa 01, RH Pozitiv

Unitatea medicală: Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Sf. Maria“, secția ATI

Vârstă: 14 ani

sursa: 24iasi

 

 Urmareste-ne pe Google News

2 thoughts on “Un copil de 14 ani din Botoșani are nevoie urgent de trombocite. Gabriel a ajuns în stare gravă la spital după o „banală” febră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *