Un copil de cinci luni din Botoșani are nevoie urgent de ajutor. Părinții lui David sunt disperați

Un copil de cinci luni dintr-o familie din comuna Păltiniș, județul Botoșani, are nevoie urgent de ajutor. David Alexandru Pădurariu fost diagnosticat acum 3 luni cu o boală numită Atrofie Spinală Musculară de Tip1, este o boală care mănâncă nervii spinali. El se află acum sub tratament cu SpinRaza, dar părinții luptă pentru a-l putea duce în străinătate, pentru un alt tratament numit Zolgesma pentru a putea avea o viață normală.

Lipsa financiară își spune cuvântul și aceștia nu își permit să acopere toată suma de care au nevoie pentru a putea pleca cu el. Au apelat inclusiv la o asociație umanitară pentru a strânge fonduri. Nu s-au gândit niciodată să ceară nimic de la nimeni, dar pentru copilul lor sunt în stare de orice. Au acceptat că nu se pot descurca singuri și, cu lacrimi în ochi, cer ajutorul oamenilor cu suflet mare.

„Micul meu luptător are nevoie de speranță. Are nevoie de o viață normală, are nevoie să se bucure de o copilărie lipsită de griji, merită să fie un copil normal”, este mesajul sfâșietor al mamei acestuia.

Pentru donații: https://asociatia-sos.ro/padurariu-david-alexandru/
0771730730.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *