FOTO Inițiativă inedită din partea unei parohii din Botoșani: ajută viitorii miri, fără posibilități materiale, cu verighete și costumația pentru nuntă, gratuit. Preotul le caută și nași

Inițiativă inedită și de toată lauda din partea unei parohii din municipiul Botoșani. Parohia Pacea sare în sprijinul tinerilor care doresc să-și întemeieze o familie, dar nu au posibilități financiare, oferindu-le, gratuit, costumații pentru eveniment, respectiv rochie de mireasă și costum de mire, cu împrumut. Costumațiile sunt donate, la rândul lor, de alte cupluri, care s-au alăturat inițiativei preotului Marian Macuc și a preotesei Ana Maria Macuc.

Biserica Pacea din Botosani , ajuta graturi, viitorii miri ce doresc sa-si intemeieze o familie prin Sf. Taina a Cununiei. Biserica Pacea imprumuta gratuit rochii de mireasă și costume de mire. Cui le imprumuta? Oricăror viitori miri carora le prind bine! Acolo unde chiar este nevoie, incercam, cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, să le cumpărăm si sa le dăruim gratuit verighete noi plus lumânări de cununie împodobite cu flori plus buchetul miresei.  Incercam sa gasim si nași de cununie , acolo unde este nevoie”, astfel sună anunțul făcut de Parohia Pacea.

Mai mult decât atât, pentru cei care vor dori sa se cunune la Biserica Pacea, slujba de cununie este gratuită,

Practic, vor primi, GRATUIT, TOT ceea ce au nevoie, pentru a nu mai amana Sf. Taina a Cununiei si a-si intemeia O FAMILIE. Pentru detalii, SUNATI la nr. de telefon 0753723189 ( preot Marian Macuc) sau la nr. 0743326171 (Ana Maria Macuc ) in intervalul orar 18:00-20:00 sau DATI MESAJ pe WHATSAPP la numerele de mai sus”, se mai arată în anunțul parohiei.

Inițiatorii acestei idei deosebite s-au gândit și la invitați, cărora le sunt oferite, de asemenea, gratuit rochii de ocazie.

De asemenea imprumutam gratuit și rochii de ocazie pentru invitati. Pentru a putea face binele pana la capat si cat mai frumos, ne-am bucura daca o curatatorie de haine din Botosani, ar putea sa ne ofere gratuit curatarea rochiilor de mireasa si a costumelor de mire, pentru a le oferi intr-o stare impecabila, viitorilor miri. Avem deja mai multe cununii organizate si altele programate vara aceasta si ne dorim sa-i facem fericiti pe cat mai multi miri. Bucurie sfanta tuturor!”, este mesajul transmis de preotul Marian Macuc.

Sute de botoșăneni au apreciat gestul deosebit și inedit al reprezentanților Parohiei Pacea. Mai mult, foste mirese au anunțat că își vor dona rochiile pentru această cauză nobilă.

Un gest foarte frumos pentru cei care își doresc să se cunune religios în față lui Dumnezeu, dar nu au posibilitatea!”, spune o botoșăneancă.

Urmăreşte-ne pe Google News!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *