FOTO Cei doi copii și părinții lor, morți în tragedia rutieră de la Cumpărătura, au fost conduși pe ultimul drum, astăzi, de o mare de oameni

Cei doi copii și părințiilor, morți în tragedia rutieră de la Cumpărătura, au fost conduși pe ultimul drum, astăzi, de o mare de oameni. Sute de persoane din Volovăț, dar și din zonele apropiate, au mers la înmormânatre. Mai multe jerbe de flori și coroane au fost aduse lângă cele patru sicrie.

Costel, în vârstă de 39 de ani, Anca, în vârstă de 37 de ani, și cei doi fii ai lor, de 8 și 10 ani, își vor găsi somnul de veci în cimitirul din localitate.

Un bărbat ucrainean, de 40 de ani, a condus, luni, ansamblul rutier format din autoutilitara marca Scania  și remorca pe direcția municipiul Suceava către localitatea Cumpărătura, transportând material de construcție de tip ciment.

La un moment dat, a adormit la volan ocazie cu care a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu autoturismul marca Land Rover care tracta platforma având încărcată vehiculul marca VW Touran, condus regulamentar pe sensul de deplasare localitatea Cumpărătura către Gheorghe Băicuș, de 36 ani, domiciliat în județul Buzău.

În mașină erau Constantin Lăzărescu, de 39 de ani, soția sa Anca, de 37 de ani, și copiii lor Eduard, de opt ani, și Ștefan de zece ani, din comuna Volovăț. Toți cei cinci pasageri din mașină au murit. Șoferul ucrainean a suferit leziuni traumatice ușoare fiind preluat de și transportat la U.P.U. – Spitalul Județean de Urgență “ Sf. Ioan cel Nou” Suceava. El nu era băut.

Oamenii legii fac cercetări pentru „ucidere din culpă”  și „vătămare corporală din culpă.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Foto: Info trafic24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *