Un om de afaceri din Botoșani, gest de suflet pentru puștiul care a intrat pe teren în timpul meciului naționalei pentru a da mâna cu portarul Niță. „A venit de la 800 km cu mine în tren”

Un om de afaceri din Botoșani face un gest de suflet pentru puștiul care a intrat pe teren în timpul meciului naționalei României pentru a da mâna cu portarul Niță. Claudiu Colescu este dispus să plătească pentru un tricou cu semnătura portarului Florin Niță pentru David, puștiul despre care a vorbit toată lumea după meci.

„A venit de la 800 km cu mine în tren”

Potrivit botoșăneanului, David a mers 800 km în tren pentru a vedea naționala României și a stat până la trei noaptea pentru a desena harta României în culorile naționale pe singurul tricou galben care avea.

„El este David pustiul care a venit de la 800km cu mine in tren de la Berlin pentru a vedea naționala României și a intrat pe teren pentru a da mâna cu portarul Niță de la Echipa națională de fotbal a României! A stat până la 3 noaptea pentru a desena harta României în culorile naționale pe singurul tricou galben care avea !Azi am intrat în posesia mai multor fotografii cu el inclusiv cum dormea în tren pe drumul spre Munchen sau visul lui de a deveni fotbalist poate cândva să ajungă la naționala noastră de suflet deși locuiește și învață în Germania!”, a mărturisit botoșăneanul.

David a vrut „să dea mâna cu Niţă”. El a fost blocat de mai mulți stewarzi şi a părăsit terenul ținut de mână de forţele de ordine.

„Am vrut să dau mâna cu Niță și demult am vrut să-l văd și…să dau mâna cu el. N-am reușit la Ronaldo și am vrut să fac aici”, a povestit copilul.

România a fost învinsă de Olanda în optimile de finală de la Campionatul European de Fotbal din Germania, scor 0-3, și a fost eliminată din competiție.

 

 Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *