FOTO O femeie din Botoșani a fost oprită de polițiști în timp ce transporta cu mașina o ușă. Motivul pentru care oamenii legii au lăsat-o fără autoturism

O femeie de 49 de ani, care transporta cu mașina o ușă, a fost oprită, marți, 2 iulie, de polițiști. În Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în România, femeia în vârstă de 49 de ani, din județul Botoșani. Aceasta conducea un autovehicul marca Mercedes-Benz Sprinter, înmatriculat în România.

„În baza analizei de risc, echipa comună formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a efectuat un control amănunțit asupra persoanei, bagajelor și mijlocului de transport, în urma căruia au fost descoperite, ascunse într-o ușă metalică pe care o transporta, 800 pachete de țigări, fără timbru fiscal, în valoare de 1.403 lei. Întreaga cantitate de țigări, dar și autoturismul în valoare de 50.000 lei, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor”, potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *