FOTO Tinerele din Botoșani, care au făcut carieră în modelling, dar au ales să lucreze în imobiliare în Dubai

ramona morosanu, stiri, botosani
Ramona Moroșanu

Tot mai multe tinere, care au cariere de succes în modelling și se bucură de notorietate pe rețelele de socializare, au ales să se mute în Dubai, unde, pe lângă prezentările de modă, sunt și agenți imobiliari.

Ramona Moroșanu, de exemplu, a renunțat definitiv la lumea modei pentru a se dedica imobiliarelor. Tânăra a fost imaginea Voronskaya, a apărut în mai multe clipuri muzicale și a devenit cunoscută în Grecia după apariția într-un show de succes: Big Brother. Are 38 de ani, are un fizic de invidiat și un zâmbet fermecător, dar și un fler deosebit în imobiliare.

 

Alexandra Visan

Alexandra Visan este o altă tânără din Botoșani, care apare pe coperțile celor mai importante reviste de modă din Dubai, dar în același timp a ales să se ocupe și de imobiliare. Absolventă a Universității Bolton- Robotică și Automatizări din Anglia, tânăra are dimensiuni care se apropie de perfecțiune.

„Viata unui agent imobiliar in Dubai nu e deloc usoara, datorita concurentei si al nivelului de trai luxos am intampinat numeroase provocări. Este un domeniu foarte solicitant, nu ai zile libere sau viata personala, daca vrei sa faci bani, întrucât crearea relatiilor necesita timp si dedicatie.

Ioana Dorohoi

Pentru dezvoltare Networking ul participarea/ expunerea la evenimente e esentiala.In Dubai, piata imobiliara e in continua dezvoltare, iar agentiile imobiliare intampina mereu fluctuatii ale pietei si cerinte ridicate ale clientilor. Dar desigur dupa munca si rasplata, in general comisioanele sunt destul de atractive”, ne-a mărturisit botoșăneanca.

Andreea Dorohoi a făcut furori după ce a reprezentat România la Miss Europe. Prin intermediul prezentărilor de modă a reușit să își facă prietene în toată lumea. Ea nu s-a mutat în Dubai, dar lucrează cu o agenție de imobiliare care vinde proprietăți acolo.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Eleva din Botoșani cu cea mai mare medie din județ la Evaluarea Națională. Elena vrea să devină medic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *