Accident pe o stradă din municipiul Botoșani. Un tânăr a intrat cu mașina într-un indicator rutier

Accident pe o stradă din municipiul Botoșani, provocat de un tânăr băut. Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani – Biroul Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Sucevei, din municipiul Botoșani, s-a produs un accident de circulație, iar conducătorul auto este posibil să se afle sub influența alcoolului.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit că un tânăr de 24 de ani, din comuna Călărași, în timp ce se deplasa pe strada Sucevei, a pierdut controlul autovehiculului, împrejurare în care impacteaza indicatorul rutier ce desparte sensurile de mers.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicesacă pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă”, susțin reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *