Accident pe un drum din județul Botoșani. Șoferul, drogat la volan, a intrat în mașina unei tinere

Accident cu pagube materiale pe un drum din județul Botoșani, produs de un șofer drogat. Luni, 1 iulie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe drumul național DN29 C, în localitatea Bucecea, s-a produs un accident de circulație, soldat cu pagube materiale.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit că un tânăr, de 25 de ani, din localitatea Bucecea, în timp ce se deplasa cu autoturismul, pe drumul național DN 29 C, din aceeași localitate, nu a acordat prioritate de trecere unui autovehicul condus de o tânără de 21 de ani, împrejurare în care a intrat în coliziune cu acesta, rezultând avarierea autoturismelor.

În urma testării cu aparatul din dotare a tânărului, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.  Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *