Un tânăr din Botoșani a amenințat-o cu acte de violență pe sora iubitei sale. Polițiștii i-au interzis să se apropie de aceasta

Ordin de protecție emis pe numele unui botoșănean, care a amenințat cu acte de violență pe sora iubitei sale. La data de 01 iulie 2024, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani au emis ordin de protecție provizoriu față de un tânăr, de 27 de ani, din municipiul Botoșani, pentru faptul că i-a adresat amenințări cu acte de violență surorii concubinei sale, creându-i acesteia o stare de temere, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Ordinul de protecție a fost emis pe o perioadă de 5 zile, iar bărbatul are mai multe obligații, printre care și aceea de a nu se apropia de victimă. În situația în care nu sunt respectate aceste obligații, se vor demara cercetări pentru infracțiunea de încalcare a ordinului de protecție, iar față de bărbat poate fi dispusă o măsură privativă de libertate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *