El este botoșăneanul care a murit în timp ce oprise la un popas de pe DN 17 să mănânce. A fost lovit de camion

Botoșăneanul care a murit în timp ce oprise la un popas de pe DN 17 să mănânce și a fost lovit de camion se numește Vasile Grigore, are 62 de ani și este din localitatea Știubieni. Acesta se întorcea din Germania și oprise să mănânce la un popas de pe raza județului Biștrița Năsăud, moment în care a fost acroșat de un camion.

Botoșăneanul în vârstă de 62 de ani și este din localitatea Știubieni. Lucra la un abator din Germania, iar luni venea în concediu acasă. El a fost lovit de camion, transportat la spital la Bistrița în stare de inconștiență, însă a decedat la unitatea medicală.

Știrea inițială

Un bărbat din județul Botoșani a fost rănit, luni, după ce un camion a dat peste el. Accidentul a avut loc pe DN 17, în județul Bistrița Năsăud. Potrivit polițiștilor, un pieton de 62 de ani din județul Botoșani a fost acroșat de un camion care se deplasa pe direcția Vatra Dornei-Bistrița și care era condus de un bărbat de 41 de ani din județul Suceava.

Accidentul s-a soldat cu rănirea bărbatului de 62 de ani care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *