Planurile lui Cătălin Flutur după pierderea alegerilor locale. „Rezultatul alegerilor ne-a adus o nouă provocare”

Cătălin Flutur, alături de soția sa

Fostul primar Cătălin Flutur (PNL) a reacționat pe Facebook după pierderea rețelelor locale și a anunțat care sunt planurile sale de viitor. Flutur spune că va servi din opoziție, alături de colegii săi din PNL, din Consiliul Local.

Fostul edil a pierdut alegerile pentru funcția de primar al municipiului Botoșani, fiind învins de social democratul Cosmin Andrei.

Rezultatul alegerilor din acest an ne-a adus o nouă provocare. Chiar dacă nu am reușit să obținem victoria, vreau să vă asigur din tot sufletul că drumul nostru nu se oprește aici. Am învățat că adevărata putere a unei comunități constă în unitate și perseverență. Chiar dacă voi continua să servesc din opoziție, alături de colegii mei din Consiliul Local al PNL Botoșani, voi rămâne același apărător devotat al intereselor voastre. Vom veghea ca proiectele începute să fie duse la bun sfârșit și vom lupta pentru ca Botoșaniul să prospere și să devină un loc mai bun pentru noi toți”, a precizat Flutur.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

3 thoughts on “Planurile lui Cătălin Flutur după pierderea alegerilor locale. „Rezultatul alegerilor ne-a adus o nouă provocare”

  1. Ne dau lacrimile. Dupa 25 de ani in functii publice despartirea de fondurile publice este grea. La cofetarie nu se castiga asa de bine ca la primarie sau la Locativa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *