VIDEO Doi copii și trei adulți morți în tragedia de la Cumpărătura. Cum s-a produs nenorocirea

Doi copii și trei adulți au murit în tragedia de la Cumpărătura. O altă persoană, un bărbat de 39 de ani, a ajuns la spital. Nenorocirea s-a produs după ce șoferul unei cisterne, care circula dinspre Suceava spre Fălticeni, a pierdut controlul volanului după ce a ațipit.

Cisterna s-a răsturnat și a intrat pe contrasens unde a spulberat mașina de teren înmatriculată în Buzău, care tracta o platformă pe care se afla un autoturism marca VW înmatriculat în Suceava.

În eveniment au fost implicate o autocisterna și un autoturism care tracta pe platformă o altă mașină. Au intervenit pompierii militari, cu o autospeciala pentru descarcerare, doua autospeciale de stingere si doua ambulante SMURD, cu sprijinul a doua echipaje SAJ.

„Au rezultat 6 victime, una din autotren, constienta, transportata la spital. In autoturism se aflau 5 persoane, toate incarcerate si inconstiente. Din nefericire, toate persoanele din autoturism, trei adulti si doi minori, au fost declarate decedate.”, anunță ISU Suceava.

Polițiștii urmează să stabilească cum s-a produs nenorocirea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *