FOTO Tragedie! Ana, o femeie din Botoșani a murit, iar alte două persoane au fost rănite într-un accident pe DN17

O tragedie a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în care au fost implicați trei botoșăneni. O femeie a murit, iar alte două persoane au fost rănite și au fost transportate la spital în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN17, în comuna suceveană Poiana Stampei.

Octav, un bărbat de 67 de ani, din municipiul Botoșani, circula cu un BMW din direcţia Bistrița către Vatra Dornei. Când a ajuns într-o curbă ușoară la dreapta, a pierdut controlul intrând în coliziune cu un capăt de podeț din beton, iar ulterior a fost proiectat într-un gard din beton.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a trei persoane, respectiv a conducătorului autoturismului, a ocupantei locului dreapta față a acestuia, o femeie de 66 ani, cât și a ocupantei locului stânga spate din autoturism, o femeie de 88 ani.

Cele trei persoane au fost transportate la C.P.U. din cadrul Spitalului municipal Vatra Dornei, pentru îngrijiri medicale. Din păcate, la scurt timp femeia de 88 de ani, Ana, a murit la spital.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de ,,vătămarea corporală din culpă” și ,,ucidere din culpă”.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *