FOTO S-a lăsat cu scandal la ziua comunei Tudora. Au intervenit jandarmii

Sărbătorirea zilei comunei Tudora s-a lăsat și cu incidente nedorite, sâmbătă, 29 iunie, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Botoșani. Au existat câteva cazuri izolate de nerespectare a prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, respectiv adresare de injurii, provocare și participare la scandal sau refuz de legitimare. în acest sens, „au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2000 de lei”, precizează sursa citată.

Duminică după-amiază, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, împreună cu polițiștii botoșăneni, vor acționa pentru prevenirea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională și fluidizarea traficului rutier și pietonal, comform competențelor instituționale, la Ziua comunei Corni, unde vor lua măsurile legale în cazul producerii unor astfel de fapte, fără a fi tolerate încălcările legislației în vigoare.

Recomandăm participanților la manifestările publice să respecte măsurile stabilite de organizatori și indicațiile forțelor de ordine, să supravegheze minorii care îi însoțesc, să acorde atenția cuvenită bunurilor personale de valoare aflate asupra lor și să solicite sprijinul jandarmilor botoșăneni în mod direct, atunci când situația o impune”, precizează IJJ Botoșani.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

Cea mai longevivă stareță din Patriarhia Română trăiește într-o mănăstire din Botoșani. Astăzi împlinește 90 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *