FOTO & VIDEO Scandal într-un bar din municipiul Botoșani. Trei bărbați reținuți după ce au fost foarte violenți

Trei bărbați au fost reținuți după ce au fost foarte violenți și au provocat un puternic scandal într-un bar din municipiul Botoșani. Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani- Biroul de Investigații Criminale au emis, sâmbătă, ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele a trei persoane, cu vârstele cuprinse între 32 și 49 de ani, din județul Vrancea, cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetări, a reieșit faptul că, pe 24 iunie 2024, în timp ce persoanele bănuite de comiterea faptelor se aflau în fața unui local public, din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict spontan, au agresat un bărbat, de 45 de ani, provocându-i leziuni fizice, precum si alte două persoane, care au intervenit în sprijinul victimei.

Cei trei au fost identificați pe raza municipiului Botoșani, fiind conduși la sediul Poliției, în baza unor mandate de aducere. Ulterior, au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ. Botoșani.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Alertă! Un copil de 11 ani din Botoșani a dispărut fără urmă. Sunați la 112 dacă l-ați văzut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *