Cazul tatălui din Botoșani care și-a accidentat mortal fiul de un an. „Nu a vrut să îşi omoare propriul copil”

Foto: Observatornews

Moartea copilului de un an, din Vorniceni, care a fost accidentat de tată, a îndoliat întreaga comunitate. Familia trece prin clipe grele, iar cunoscuții încearcă îi ajute să treacă prin această grea suferință. Nenorocirea a avut loc la Vorniceni, joi. Micuţul se juca în curte, în timp ce tatăl său, care consumase alcool, s-a urcat la volanul maşinii pentru a face o manevră.

Bărbatul dădea cu spatele şi nu a observat că Mathias se afla acolo, lovindu-l.  Când şi-a dat seama ce a făcut, tatăl a sunat disperat să ceară ajutor.

„Aici a dat cu maşina. Fără să vrei, nu a băgat de seamă. Copilaşul a venit, a dat cu spatele şi nu l-a văzut. Şi asta e. Nu a vrut nimeni să omoare propriul copil”, spune, potrivit observatornews.ro, unchiul copilului.

Foto: observatornews

Mama acestuia găsește puterea pentru a-și putea înmormâta copilașul așa cum se cuvinte. Mai are un copil pentru care trebuie să fie tare.

„Inima și sufletul meu ieri s-a ridicat la ceruri. Odihnă veșnică copilul meu iubit!Ingerul meu, de ce ne-ai lăsat, cum mai trăim noi fără tine!”, este mesajul sfâșietor al mamei.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

„Din primele verificări, a rezultat faptul că minorul, în timp ce se deplasa prin curtea locuinței, ar fi fost surprins și accidentat de autorismul familiei, la volanul căreia se afla tatăl acestuia, de 32 de ani, care efectua manevra de mers înapoi. A fost solicitată intervenția unui echipaj medical, care a preluat minorul, însă în drum spre unitatea spitalicească a survenit decesul acestuia. Ulterior, tânărul de 32 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând a fi recoltate și probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *