Casa de Asigurări de Sănătate Botoșani face angajări. Vezi ce posturi sunt scoase la concurs!

Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Botoșani face angajări. Instituția a scos la concurs două posturi în această perioadă. Astfel, se caută inspector, clasa I, grad debutant, pentru Compartimentul Serviciul Medical, Comisii terapeutice/ Clauback. Candidatul ideal are  studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în Ştiinţe biologice şi biomedicale (Domeniul fundamental), Medicină (Ramura de ştiinţă), Medicină (Specializarea), Medicină dentară (Ramura de ştiinţă), Medicină dentară (Specializarea).

Nu se cere vechime. Dosarele se depun până pe 17 iulie, iar concursul va avea loc pe 31 iulie.

Al doilea post scos la concurs este de consilier, clasa I, grad asistent, pentru Serviciul Evidență Asigurați, carduri și concedii medicale.

Se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în Știinţe sociale (Domeniul fundamental), Ştiinţe administrative (Ramura de ştiinţă), Ştiinţe economice (Ramura de ştiinţă), Ştiinţe juridice (Ramura de ştiinţă) și vechime de un an. Dosarele se depun până pe 17 iulie, iar concursul va avea loc pe 30 iulie.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *