Inedit! O farmacie din Botoșani a scos la vânzare brățări împotriva insectelor. „Sunt ideale pentru copii și adulți deopotrivă”

O farmacie din Botoșani a scos la vânzare brățări împotriva insectelor. Acestea sunt soluția perfectă pentru a te bucura de natură, fără griji. Farmacia Anca a realizat brățările anti-insecte naturale, comode și ușor de utilizat. Le scoți din ambalaj și le pui pe mână sau pe gleznă.

„Infuzate cu uleiuri esențiale, aceste brățări oferă protecție de lungă durată împotriva țânțarilor și altor insecte. Sunt ideale pentru copii și adulți deopotrivă! Fie că te pregătești pentru o excursie în natură sau o seară relaxantă în grădină, aceste brățări sunt accesoriul de care ai nevoie pentru a te bucura de momentele tale fără întreruperi”, preciează reprezentanții farmaciei.

Acestea sunt eficiente în respingerea unei mari varietăți de insecte: țânțari, muște, căpușe, furnici, acarieni, purici, păduchi, acționează ca un pesticid natural prin mascarea mirosurilor care sunt atractive pentru insecte;  evaporarea treptată asigură protecție pentru piele.

 

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *