Tatăl care și-a călcat copilul cu mașina era beat. Ce alcoolemie avea când a fost testat de polițiștii botoșăneni

foto arhiva

Tătăl care și-a călcat copilul cu mașina era băut bine, susțin polițiștii. Botoșăneanul este cercetat acum pentru ucidere din culpă.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au fost sesizați, joi după-amiază, cu privire la faptul că un minor de aproximativ 2 ani, a decedat ca urmare a unui accident petrecut în curtea locuinței.

Din primele verificări, a rezultat faptul că minorul, în timp ce se deplasa prin curtea locuinței, ar fi fost surprins și accidentat de autoturismul familiei, la volanul căreia se afla tatăl acestuia, de 32 de ani, care efectua manevra de mers înapoi.

A fost solicitată intervenția unui echipaj medical, care a preluat minorul, însă în drum spre unitatea spitalicească a survenit decesul acestuia.

Ulterior, tânărul de 32 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând a fi recoltate și probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale.

Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *