Un medic ginecolog din Botoșani face un apel pentru a ajuta o viitoare mămică „cu care, din păcate, viața nu a fost foarte generoasă”

Un medic ginecolog din Botoșani face un apel pentru a ajuta o viitoare mămică „cu care, din păcate, viața nu a fost foarte generoasă”. Doctorița Alexandra Ciobanu spune că graviduța nu are hăinuțe pentru viitorul ei bebeluș și nici cu ce să le cumpere.

Astfel, medicul face un apel către persoanele care pot oferi hăinuțe pentru un băiețel, dar și scutece ori alte lucruri necesare unui bebeluș.

„Știu ca printre dvs sunt multe persoane cu suflet mare, așa ca astăzi vin către dvs cu rugămintea de a ajuta o viitoare mămică, care urmează să nască în perioada imediat următoare, și cu care din păcate viața nu a fost foarte generoasă. Dacă aveți hăinuțe de bebeluș- vă avea băiețel, poate un cărucior/patut, pampers sau orice lucruri curate și în stare bună, inclusiv pentru mamica, care credeți ca i-ar ușura viața, vă rog să luați legătura cu ea telefonic la numărul 0749364954. Mămica locuiește în comuna George Enescu”, precizează medicul.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *