FOTO Premii importante obținute de elevii botoșăneni la un concurs național pe teme de protecția consumatorilor

Elevii botoșăneni s-au întors cu premii de la un concurs național pe teme de protecția consumatorului. În perioada 18 – 22 iunie 2024, s-a desfășurat, la Constanța, Concursul național „Alege! Este dreptul tău!”.

Organizat de Ministerul Educației și Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, concursul este înscris în Calendarul proiectelor educative extrașcolare naționale și internaționale – 2024 și este adresat elevilor, cu scopul de a forma generații de consumatori conștiente de drepturile lor legitime, potrivit inspectorului general al Inspectoratului Școlar Județean, Bogdan Suruciuc.

Elevii botoșăneni calificați la etapa națională au obținut rezultate deosebite. Brumari Gabriel, de la Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani, clasa a X-a, profesori coordonatori: Botez Ionela, Cîntec Elena, Țilică Florentina a obținut premiul al II-lea pe echipe și individual,
Bălăucă Andreea Delia, de la Colegiul Național „A.T. Laurian” Botoșani, clasa a XI-a, profesor coordonator Rîznic Cristina – premiul al II-lea pe echipe iar Cuti Sofia, de la Liceul cu Program Sportiv Botoșani, clasa a VIII-a, profesor coordonator Roman Irina – premiul al II-lea, secțiunea desene.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *