Alți doi oameni de afaceri din Botoșani, obligați să plătească din banii lor datoriile firmelor

Doi oameni de afaceri din Botoșani au fost obligați de Tribunal să plătească din banii lor datoriile firmelor, după intrarea acestora în faliment. Este vorba de administratorul firmei Ape Sercom Construct SRL, care a fost obligat de instanță să plătească datorii neachitate de 90.187 de lei. Decizia de atragere a răspunderii patrimoniale a fost luată la cererea lichidatorului Ionuț Cosmin Itu.

Admite acţiunea formulată de petentul lichidator judiciar C.I.I ITU IONUT COSMIN în contradictoriu cu pârâtul Apetrei Gabriel. Dispune ca pasivul rămas neacoperit al debitoarei SC APE ZERCOM CONSTRUCT SRL, în valoare de 90.187 lei, să fie suportat din averea proprie a pârâtului Apetrei Gabriel, suma urmând a avea destinaţia prevăzută de art. 171 din Legea nr. 85/2014. Dispune comunicarea prezentei către Oficiul Naţional al Registrului Comerţului. Executorie. Cu drept de apel în 7 zile de la comunicare prin BPI, ce se va depune la Tribunalul Botoşani. Pronunţată prin punerea la dispoziţia părţilor a soluţiei de către grefa instanţei, azi, 20.06.2024.

O decizie similară a fost luată de Tribunal și în cazul administratorului firmei Nord Star Proconsult SRL, care va trebui să plătească, la cererea lichidatorului Adriana Dumitru, o sumă de 118.381 lei.

Admite acţiunea formulată de petenta lichidator judiciar C.I.I. DUMITRU ADRIANA în contradictoriu cu pârâtul ANITOIU CRISTIAN MIHAI. Dispune ca pasivul rămas neacoperit al debitoarei SC NORD STAR PROCONSULT SRL, în valoare de 118.381 lei, să fie suportat din averea proprie a pârâtului Anitoiu Cristian Mihai, suma urmând a avea destinaţia prevăzută de art. 171 din Legea nr. 85/2014. Dispune comunicarea prezentei către Oficiul Naţional al Registrului Comerţului. Executorie. Cu drept de apel în 7 zile de la comunicare prin BPI, ce se va depune la Tribunalul Botoşani. Pronunţată prin punerea la dispoziţia părţilor a soluţiei de către grefa instanţei, azi, 20.06.2024.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *