FOTO Doliu la o primărie din Botoșani! O angajată a trecut la cele veșnice la 43 de ani. Doi copii au rămas orfani de mamă

Este doliu la o primărie din județul Botoșani după ce o apreciată angajată s-a stins din viață la doar 43 de ani. Este vorba despre Diana Prisecaru, de la Primăria comunei Dângeni, care a murit din cauza unei boli necruțătoare. Pe 9 iunie, Diana primise nenumărate felicitări de la cei apropiați cu ocazia zilei sale de naștere, iar astăzi, aceștia își iau rămas bun de la ea.

„Drum lin spre Împărăția Cerurilor draga noastră colegă Diana Prisecaru! Dumnezeu să te aibă în pază! Condoleanțe familiei”, a transmis colectivul Primăriei Dângeni.

Apropiații spun că era „un suflet bun și iubitor”, care nu a făcut rău nimănui. În urma sa au rămas doi copii, care nu mai au cui spune „mamă”, o fată de 12 ani și un băiat de 19 ani.

Nu cred ca există persoană să nu verse lacrimi pentru plecare ta prea devreme dintre noi. Drum lin spre împărăția cerurilor suflet bun și iubitor. Condoleanțe familiei! Diana dragă multă lume îți duce lipsa și multă lume te-a iubit scumpă și dragă fata. La nimeni rău nu ai făcut doar bine. Fiecare dintre noi avem amintiri prețioase cu tine, ce le vom purta în inimă”, spune o cunoștință a acesteia.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *