Medic nou la un spital din Botoșani. Vezi pe ce specialitate!

Un spital din județul Botoșani are medic nou. Este vorba despre Spitalul municipal Dorohoi, unde a fost angajat, prin concurs, un medic specialist ATI. Doctorul Ghiduş Lucian este cel de-al treilea medic al secţiei ATI, urmând ca în cel mai scurt timp să fie scos la concurs şi un al patrulea post de medic ATI, pentru a asigura înfiinţarea unei linii de gardă în această specialitate.

Potrivit conducerii Spitalului Municipal Dorohoi, pentru  posturile de medici care au fost scoase la concurs/examen si nu s-au ocupat (medici în specialităţile Pediatrie, Chirurgie generală, Obstetrică-ginecologie, Medicină de laborator, CPU, Neurologie), se va relua procedura de republicare având dreptul de înscriere la concurs/examen şi medicii rezidenti aflaţi în ultimul an de pregătire.

Totodată, directorul unității spitalicești, Valerian Andrieș, spune că pune accent pe angajarea de medici în specialităţi noi, precum: Oncologie, Urologie, Psihiatrie pediatrică, Gastroenterologie şi în specialităţi deficitare: ORL, Radiologie şi imagistică medicală, CPU, Laborator analize medicale, Pediatrie, Neurologie.

„Suntem în curs de a obţine autorizaţii pentru desfăşurarea şi încheierea de contracte de colaborare cu medici cu competenţe în mamografie şi osteodensitometrie. Facem toate aceste demersuri pentru exploatarea aparaturii medicale noi şi moderne adusă în cadrul spitalului în vederea asigurării unui act medical de calitate, creşterea satisfacţiei pacienţilor şi îmbunătăţirea condiţiilor de spitalizare”, a declarat Andrieș.

Urmăreşte-ne pe Google News!

One thought on “Medic nou la un spital din Botoșani. Vezi pe ce specialitate!

  1. ,,, pana la revolutie la Botosani cu o populatie de 460.000 locuitori SI avem 320 de medici in tot judetul botosani
    ,,acum avem peste 1500 de medici de 3 ori mai multi la o populatie de 320.000 locuitori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *