Concediu terminat prost pentru un bărbat din Botoșani. A furat o mașină și a produs un accident la beție

Concediul s-a terminat prost pentru un bărbat din județul Botoșani. Tânărul de 21 de ani a mers la Câmpulung Moldovenesc, iar în noaptea de joi spre vineri a condus un accident rutier, în timp ce conducea un autoturism băut și fără permis de conducere.

Botoșăneanul, din comuna Corni, conducea autovehiculul Audi, iar la pătrunderea pe DN 17 din parcarea stației peco ,,OMV”, comuna Sadova, nu a acordat prioritate de trecere autovehiculului VW condus regulamentar de o femeie din municipiul Baia Mare, județul Maramureș, cu direcția spre municipiul Vatra-Dornei, rezultând accident rutier soldat cu pagube materiale.

În urma evenimentului nu au rezultat victime omenești și nu au fost transportate persoane la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Botoșăneanul a fost testat cu aparatul etilometru a rezultat valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că nu este posesor de permis de conducere pentru vreo categorie auto. Mai mult, mașina era furată de la un bărbat din Fântânele. Cei doi au consumat alcool împreună  într-o locuință unde sunt cazați.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile „conducere fără permis de conducere”. „conducere sub influența alcoolului” și „furt în scop de solosință”.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *