Se caută ofițer de poliție pentru o funcție importantă în IPJ Botoșani

stiri, IPJ, IJP, BotosaniInspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani angajează concurs pentru ocuparea unui post vacant de conducere pentru care se caută un ofițer cu gradul minim de inspector de poliție. Este vorba de șef Serviciu pentru Acțiuni Special. Candidaturile trebuie depuse la IPJ până pe 27 iunie, iar concursul va avea loc pe 1 august.

Proba de concurs constă într-un interviu pe teme profesionale.

Condiții generale și criterii specifice: 

a) este declarat «apt medical» şi «apt» la evaluarea psihologică organizată în acest scop; Evaluarea psihologică se susține anterior probelor de concurs. Candidaţii declaraţi „inapt” psihologic nu vor fi programați la concurs, candidaturile acestora urmând a fi respinse ca urmare a neîndeplinirii condițiilor legale;
b) nu se află sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă de acesta nu a fost pusă în mişcare acţiunea penală;
c) a obţinut calificativul de cel puţin «bine» la ultimele două evaluări anuale de serviciu;
d) îndeplineşte condiţiile de vechime şi studii.

Cerințele postului: 
  • gradul profesional: minim inspector de poliţie
  • pregătire de bază: studii universitare de lungă durată cu diplomă de licenţă /echivalentă sau studii superioare de licenţă, ciclul I de studii universitare (sistemul Bologna) în următoarele domenii fundamentale /ramură de ştiinţă/domenii de studii universitare de licenţă: ştiinţe economice, ştiinţe juridice, ştiinţe administrative, ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică, ştiinţe inginereşti.
  • pregătire de specialitate: cursuri/studii postuniversitare în specialitatea studiilor de bază sau în domeniul management.
  • autorizaţii speciale pentru exercitarea atribuţiilor postului: să deţină/să obţină autorizaţie acces la informatii clasificate de nivelul ” Strict secret”
  • vechime în muncă/din care în MAI: 5 ani
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei: 2 ani
  • parametri privind starea sănătăţii somatice: corespunzatoare, potrivit baremelor medicale din Ministerul Afacerilor Interne
  • trăsături psihice şi de personalitate: APT psihologic potrivit baremelor Ministerului Afacerilor Interne
  • definirea sumara a atributiilor postului: planifică, coordonează, conduce şi execută toate activităţile necesare asigurării unei înalte capacităţi de intervenţie a serviciului.

Dată limită depunere dosar: 

27.06.2024, ora 16:00

Probe Concurs:

Interviu pe subiecte profesionale (funcții conducere polițiști)

Perioada de desfășurare a probei: 01.08.2024, ora 12:00

  1. Pentru a fi declarat „admis”, candidații trebuie să obţină minimum nota 7,00. Candidaţii care nu au obţinut minimum nota 7,00 vor fi declaraţi „respins”.

  2. Aprecierea rezultatelor finale ale probei se face cu note de la 1 la 10 (1 punct se acordă din oficiu).

  3. Rezultatele interviului se afişează în secțiunea fișiere a acestui anunț.

  4. Proba de concurs se va desfăşura la sediul I.P.J. Botoşani, cu sediul în mun. Botoşani, strada B-dul Mihai Eminescu nr. 57, jud. Botoşani.
Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *