O femeie și copiii săi, din Botoșani, terorizați de concubin. Bărbatul i-a spart ușa și a intrat peste ea în casă

O femeie și copiii săi, din județul Botoșani, sunt pur și simplu terorizați de concubinul acesteia. Bărbatul a ignorat ordinul de restricție, a spart ușa și a intrat peste ei în casă.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au emis, joi,  ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 45 de ani, din municipiul Dorohoi, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea ordinului de protecție și distrugere.

Avea interzis să se apropie de ei

„Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, la data de 16 iunie a.c., a venit la locuința concubinei sale și i-a distrus ușa de acces în locuință, deși exista un ordin de protecție emis de Judecătoria Dorohoi,pentru o perioadă de 12 luni, prin care i se interzicea să se apropie la mai puțin de 50 de metri, de aceasta și copiii săi”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorurului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *