FOTO Cum arată Parcul de agrement de pe Versantul Pacea din municipiul Botoșani, care va deveni funcțional în cel mai scurt timp

Amenajarea Parcului de agrement de pe Versantul Pacea din municipiul Botoșani prinde contur, a declarat primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei. Lucrările sunt într-un stadiu avansat și urmează ca zona să fie funcțională în cel mai scurt timp.

Această zonă va fi legată printr-un pod pietonal și pentru biciclete de Cornișa Aqua Parc, va fi un adevărat parc sportiv dedicat copiilor de toate vârstele și familiilor, care va fi deschis în toate sezoanele și va dispune de: terenuri de sport, fotbal, baschet, zonă de paintball, skatepark, pereți de escaladă, tir cu arcul, tiroliană, locuri de joacă, piste de alergare, piste biciclete și role, zonă de jocuri de iarnă cu pârtie de sanie și tubbing, foișoare cu mese de picnic și grătare și bănci smart”, declara Cosmin Andrei.

Urmăreşte-ne pe Google News!

 

2 thoughts on “FOTO Cum arată Parcul de agrement de pe Versantul Pacea din municipiul Botoșani, care va deveni funcțional în cel mai scurt timp

  1. De ce bancile sunt puse invers !? Lumineaza din intuneric ? Soarele ar trebui sa fie in fata panoului solar, nu in spatele lui.

  2. nu am vrea sa mergeti la bulau! banci smart . un Routere Wireless de putere rezolva treaba !
    dar ati dat treaba si DNA la preturile astronomice de achizitei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *