Reacția lui Valeriu Iftime, după ce a fost criticat că a lipsit de la ședința de înmânare a mandatelor noilor aleși din CJ: Ei nu înțeleg cum voi conduce eu județul

Valeriu Iftime a reacționat în urma criticilor aduse de Doina Federovici, după ce acesta a lipsit de la ședința de înmânare a mandatelor noilor aleși ai Consiliului Județean. Federovici i-a transmis că județul nu se poate conduce la „fără frecvență”, iar în replică, liberalul a precizat, pe Facebook, că „ei nu înțeleg cum voi conduce eu județul, pentru că ei, în esență, nu înțeleg ceva foarte simplu: stilul lor învechit și prăfuit de management nu mai are ce să caute la cârma județului, iar botoșănenii le-au arătat deja că vor schimbarea”.

Potrivit acestuia, „statul la mese rotunde și fala în care se scaldă unii, cum că ei sunt mai grozavi decât alții, nu mă caracterizează! Funcția mea este munca în folosul botoșănenilor. Consiliul Județean este al lor, nu are legătură cu PSD, PNL sau oricare alt partid, mandatul meu va fi despre oameni și mai puțin despre stat pe scene. Nu am nevoie să fiu aclamat și lăudat, vreau doar să muncesc și, cu discreție, să îmi îndeplinesc rolul. Mai puține mese rotunde și mai multă muncă. Mai puțină spoială și mai mult realism”, a transmis pe pagina sa de Facebook Valeriu Iftime.

Cei 32 de consilieri județeni din Botoșani și-au primit, joi, mandatele. Valeriu Iftime, proaspăt ales în funcția de președinte al Consiliului Județean, a lipsit de la eveniment. Noii consilieri județeni au fost stabiliți în urma alegerilor de pe 9 iunie. Ei vor lua decizii cu privire la viitorul judeţului în următorii patru ani.

Acțiunea a fost organizată de Biroul Electoral Județean, în Sala Nicolae Iorga din Palatul Administrativ, iar celor aleși le-au fost înmânate certificatele.  Noul CJ va fi format din 15 consilieri PSD, 14 consilieri PNL şi trei consilieri AUR:

Iată lista membrilor CJ:

  1. Doina Federovici
  2. Lucian Trufin
  3. Dorin Birta
  4. Cristian Nistor
  5. Gabriel Galan
  6. Constantin Pătrăuceanu
  7. Ramona Guraliuc
  8. Andron Ţîmpău
  9. Dan Deleanu
  10. Ciprian Manolache
  11. Ionuţ Gireadă
  12. Marian Sergiu
  13. Mioara Jurgiu
  14. Cristian Pintilei Grosu
  15. Dan Păduraru
  16. Galia Hrimiuc
  17. Ionela Aiftincă
  18. Constantin Bursuc
  19. Mihai Viciriuc
  20. Andrei Nenișcă
  21. Alin Corduneanu
  22. Bogdan Suruciuc
  23. Bogdan Dăscălescu
  24. Luciana Buliga
  25. Marian Bidașcă
  26. Gabriel Marcel Timofte
  27. Sergiu Zvâncă
  28. Gelu Graur
  29. Lucian Aroșoaie
  30. Eusebiu Cilibiu
  31. Ciprian Ignătescu
  32. Iulian Buciuleac

Pe lista suplimentare la PSD se află Olguţa Şchiopu, Dumitru Brânză şi Silvia Diaconu. La PNL, primii supleanţi sunt Cătălin Boboc, Ștefan Vlas şi Ana Maria Loghin, iar la AUR primul sub listă este Cătălin Chiorescu.

Urmăreşte-ne pe Google News!

One thought on “Reacția lui Valeriu Iftime, după ce a fost criticat că a lipsit de la ședința de înmânare a mandatelor noilor aleși din CJ: Ei nu înțeleg cum voi conduce eu județul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *