FOTO! Marcaje rutiere pe mai multe drumuri din județul Botoșani. Unde se va interveni

Marcaje rutiere pe mai multe drumuri din județul Botoșani. Potrivit președintelui Consilului Județean Botoșani, Doina Federovici, pentru siguranța circulației rutiere, se refac marcajele rutiere, axiale și marginale, pe drumurile județene.

„Și în acest an, pe sectoarele importante de drum județean, marcajele vor fi făcute atât axial, cât și longitudinal, pentru delimitarea exterioară a părții carosabile, dar vom extinde acest tip de marcaj și la alte sectoare de drum. Marcajele axiale și pentru delimitarea părții exterioare a drumurilor vor fi executate și pe drumurile județene modernizate pe care le vom recepționa în perioada următoare”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Primele drumuri marcate în această vară sunt cele cu circulație intensă, respectiv DJ 208C, Lebăda – Orășeni Deal –Vorona – Joldești (22 km); DJ 208I, Joldești – Tudora – limită județ Suceava (10 km) și DJ282B, Flămânzi – Prăjeni – limită județ Iași (15 km).  Tot în această vară se vor realiza marcaje pe drumurile pe care s-au turnat și se toarnă covoare asfaltice noi.

„Vom reface marcajele rutiere pe cât mai multe sectoare de drum, pentru că ne dorim o circulație în siguranță. Fără o infrastructură rutieră bună, nu putem vorbi de dezvoltare”, a conchis Doina Federovici.

Potrivit sursei citate, se vor reface marcajele rutiere și pe celelalte sectoare de drum județean, care totalizează peste 150 kilometri, în special pe cele pe care s-au realizate covoare asfaltice

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *