FOTO Patru comercianți din Piața Centrală, amendați de polițiști. Vezi motivul!

Patru comercianți din Piața Centrală din municipiul Botoșani au fost amendați de polițiștii locali în urma unor controale. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră Corpuri Delicte, cu ocazia îndeplinirii atribuțiilor de serviciu în Piața Centrală, au desfășurat misiuni pe linia respectării prevederilor HCL nr. 355/2011, respectiv ocuparea domeniul public al municipiul Botoșani fără aprobarea Primăriei.

Astfel, pe strada Armeană nr.2, la intrarea în Parcarea Comaliment, au depistat boxpaleti cu fructe şi legume amplasați pe spațiul verde, în parcare precum şi în zona stației de taxi. După  efectuarea verificărilor, polițiștii locali au aplicat 4 sancțiuni contravenționale cu amendă în cuantum de 1.600 lei, agenților economici ce au puncte de lucru la intrarea în piață, pentru depozitarea mărfurilor în locuri nepermise și au dispus eliberarea imediată a domeniului public.

Învățătorul dintr-un sat din Botoșani cu o carieră de aproape 50 de ani și generații întregi de oameni realizați. „Nu se lasă până nu înțelegem și plecăm mulțumiți acasă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *