FOTO Mihaela, de 33 de ani, din Botoșani, a murit în accidentul produs chiar de iubitul său. Un copil a rămas orfan de mamă

O tânără de 33 de ani, din Botoșani, și iubitul acesteia, și-au pierdut viața într-un cumplit accident care a avut loc luni, în județul Iași. Mihaela Bocan, de 33 de ani, a fost implicată în accidentul de motocicletă de la Șcheia, comuna Alexandru Ioan Cuza. Și-au pierdut viața în accident și Paul Ionașcu, de 44 de ani, dar și  Victor Ioja,  de 59 de ani. Paul Ionașcu era cel care conducea motocicleta. Mihaela Bocan și Paul Ionașcu erau într-o relație de concubinaj. Botoșăneanca avea un băiat, care a rămas în grija bunicii.

„El mereu mergea cu viteză, m-am gândit că așa o să sfârșească. Se lăuda că face 15 minute de aici până la Roman, că merge cu viteză. Odată, l-am văzut și avea o viteză atât de mare încât nu a putut să vireze ca să ajungă acasă, a fost nevoit să meargă tot înainte. Au mai avut, acum câțiva ani, un accident, Mihaela avea mâna bandajată și mi-a povestit că a căzut de pe motor și era să fie lovită de o mașină care venea din spate”, a declarat, pentru bzi.ro, o vecină a motociclistului.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.

„La data de 17 iunie a.c., poliția a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că în localitatea Șcheia a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime omenești. La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 58 de ani s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii printr-un loc nesemnalizat, moment în care a fost acroșat de o motocicletă condusă de un bărbat de 44 de ani, având ca pasager o femeie de 32 de ani, motocicletă care ulterior a intrat într-un cap de pod și a fost proiectată în afara părții carosabile. În urma evenimentului, cele trei persoane sus-menționate au decedat. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a transmis IPJ Iași.

Între timp, rudele se pregătesc de înmormântare, iar cunoscuții transmit zeci de mesaje de regret pe rețelele de socializare.

„Dumnezeu să te ierte, suflet frumos”

„Îmi pare foarte rău. Nu imi vine să cred! Ce suflet bun…”

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

One thought on “FOTO Mihaela, de 33 de ani, din Botoșani, a murit în accidentul produs chiar de iubitul său. Un copil a rămas orfan de mamă

  1. Aloooo, Politia din Romania? va transmit urmatoarele: Capul de pod sa fie acuzat de crima, sa primeasca o pedeapsa coresunzatoare legilor din Romania. va sustin, acesti criminali trebuiesc inchisi pe viata domnule, din pacate eu locuiesc in Germania, nu pot sa sutin asa ceva, ha, ha, de accea am si ales sa parasesc Romania, in Germania altfel sunt legile, capul de pod nu poate sa fie anchetat penal, nici mortii nu pot fi anchetati penal! vedeti care este diferenta dintre Germania si Romania? Coruptie si prostie inexistente, cat despre Romania…. inca din anii 89 pana in prezent + uratoarele decenii vom canta ,,Desteaptate Romane”! spre incheiere va rog sa mi trimiteti si mie un sms cu textul: Romanii s au trezit, ura..ura…ura! cand va fi asta….? numai bunul Dumnezeu, stie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *