FOTO O interpretă de muzică populară din Botoșani, prezentă la cel mai mare festival al românilor din Diaspora: Festivalul România Broadway

O interpretă de muzică populară din Botoșani a fost invitată să participe la cel mai mare festival al românilor din Diaspora: Festivalul România Broadway. Artista Brândușa Covalciuc Ciobanu a participat la a XXIII-a ediție a evenimentului.

Festivalul a avut loc duminică, 16 iunie, în New York- SUA. Artista din Botoșani a urcat pe scenă alături de Valeria Arnăutu, Liliana Savu- Badea, Ansamblul „Ciobănașul”- Corbii de Piatră, dar și alții.

Cel mai mare festival românesc din Statele Unite ale Americii s-a încheiat în aplauzele românilor și a celor care au dorit să sărbătorească „Romania Day On Broadway,” chiar în proximitatea taurului de pe Wall Street din Districtul Financiar newyorkez.

Festivalul, cu o istorie de peste douăzeci de ani, a adus emoție și bucurie în inimile românilor și i-a încântat pe toți cei prezenți, cu tradițiile și delicatesele gastronomice autentice. Mii de oameni au avut ocazia să se simtă mai aproape de țara lor natală, iar alții să descopere pentru prima dată farmecul României.

Evenimentul a beneficiat de susținerea și prezența Ambasadei României în SUA, Consulatului General al României la New York, Misiunii ONU a României la New York, Institutului Cultural Român de la New York și Ambasadei Republicii Moldova în SUA. Reprezentanții acestor instituții au salutat călduros comunitatea românească prezentă, accentuând importanța legăturilor culturale și identitare.

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *