„Ai lăsat un gol imens, prieten drag!”. Andrei a murit la doar 35 de ani, la Baisa. Pierderea sa este devastatoare pentru cei care l-au cunoscut

Andrei Muraru a murit la doar 35 de ani, în accidentul de la Baisa.  În eveniment au fost implicate un autoturism și o motocicletă. Motociclistul care și-a pierdut viața este Andrei Muraru, din localitatea Huțani.

Au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD, printre care și cea de terapie intensivă mobilă.

Echipajele medicale au constatat faptul că motociclistul, un bărbat de 35 de ani, era inconștient. Din nefericire, nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Șoferiță și mama ei au ajuns la spital

Conducătoarea auto, de 21 de ani, dar și mama acesteia, în vârstă de 40 de ani, au fost preluate de un echipaj SMURD și transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Acestea erau conștiente și cooperante.

Andrei era iubit și apreciat. Cei dragi au umplut rețelele de socializare cu mesaje după moartea sa. Iată doar câteva dintre mesajele transmise de apropiați:

„O zi trista ca asta nu am avut niciodată! Rămas bun, prieten drag, îmi va fi dor de tine!!!”

„O bucată din mine s-a desprins…”

“R.I.P Andrei. Ai lăsat un gol imens, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească în pace!”,

„Blestemată zi! Dumnezeu să-l odihnească! Prea tânăr, prea degeaba!!”, “Andrei,drum lin spre cer!!”, “Rider safe acolo sus om bun”.

“Ziua în care ne-am supărat pe Tine! Nu știu daca avem dreptul asta dar asta simțim. Nedrept ca l-ai luat atât de devreme..”.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *