Unul din răniții din explozia de la Dedeman, un tânăr de 35 de ani, externat de la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani

Una din victimele exploziei de la Dedeman a fost externată, joi, 14 iunie, de la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani. Este vorba de un tânăr de 35 de ani, care a suferit arsuri prin flacara exploziei la nivelul feței și mâinilor.

la data de 14 iunie, evolutia locala a pacientului este favorabila cu leziuni de arsura vindicate prin epitelizare spontana la nivelul extremitatii cefalice,  prognostic favorabil , cu starea generala buna, apetent, cooperant, stabil hemodinamic. Pacientul se externeaza cu recomandari de ingrijire la domiciliu si reevaluari CPR in dinamica prin cabinetul de chirurgie plastica din cadrul ambulatoriului”, a declarat Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Botoșani.

Starea celor doi răniţi în explozia de la Botoşani şi care au fost duşi la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti rămâne gravă, în timp ce, cei trei pacienţi de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Spiridon” din Iaşi sunt stabili, unul dintre aceştia având evoluţie favorabilă.

În urma exploziei produse la Dedeman vinerea trecută, 15 persoane au fost rănite.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *