FOTO & VIDEO Coroane de flori depuse la Monumentul Eroilor din Dorohoi, de Ziua Eroilor

O ceremonie de depuneri de coroane a avut loc joi, la Monumentul Eroilor din cimitirul Eternitatea, de Ziua Eroilor. Festivitatea a început la ora 13.00, a continuat cu Imnul de stat al României, s-a ținut un moment de reculegere în memoria eroilor neamului românesc, apoi slujba religioasă care a fost făcută de un sobor de preoți în frunte cu preotul Stelian Ciurciun.

A urmat depunerea de coroane, unde au participat Primăria Municipiului Dorohoi, Consiliul local Dorohoi, Asociația Cultul Eroilor și alte asociații, partidele politice, Spitalul Municipal Dorohoi, structurile Ministerului de Interne, instituții de stat, școli și licee. La sfârșitul ceremoniei, participanții au primit colaci și ouă roșii de Înălțarea Domnului.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, au fost în zonă o Ambulanță de la Spitalul Municipal Dorohoi, iar pentru fluidizarea circulației rutiere, Poliția Rutieră Dorohoi, Poliția Locală Dorohoi, echipaje de la Detașamentul de Jandarmi Dorohoi și nu au fost evenimente neplăcute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *